Sestrice, ki vladajo svetu!

Prišel je trenutek, ko lahko razkrijeva najin “skrivni” projekt, ki sva ga snovali zadnje tedne. Tokrat se vračava nazaj h koreninam. Najin blog je zaživel izključno iz enega razloga. Ker imava druga drugo in ker je sestrski odnos nekaj, kar nama zelo veliko pomeni. Hvaležni sva, da lahko z vami deliva unikatne zgodbe sester, ki vladajo svetu. Njihovo medsebojno razumevanje je inspiracija za vse odnose. Gre za lep, a vendar težek odnos, ki ga je treba graditi, razvijati in plemenititi.

Najin se gradi in ruši vsak dan znova. Če so prijatelji družina, ki si jo izberemo sami, potem je sestra tista dodeljena prijateljica, ki nam pripada. Kako in kaj bomo počel s tem odnosom pa je naša izbira. Tudi midve se nisva vedno razumeli in bile so “tihe maše” pa prepiri in loputanje z vrati. Bili so časi pubertete in težkih trenutkov.

Ampak danes sva tukaj. Druga drugi v oporo. V dobrem in slabem. Odkar sva začeli z najinim sestrskim projektom se imava še raje, ko pa sva prebrali vse čudovite zgodbe, ki so jih dekleta delila z nama pa sva bili še bolj prepričani, da je sestrski teden edina pravila odločitev. Zato naj bo, ta teden razglašava za TEDEN SESTER! In če svoji še niste povedali, kako zelo jo imate radi, potem je zdaj prava priložnost. Kot Ana vedno pravi, štejejo male pozornosti.

En krasen teden vam želiva, tokrat v družbi simpatičnih in srčnih deklet.

Petra in Ana